Företaget

Zymotec Oy grundades år 1992 och det är ett företag som importerar och tillverkar plastförpackningar och förpackningsmaterial för industrin. Kundspecifik förpackningsplanering eller kundens deltagande i planeringsprocessen är en väsentlig del av vår service.

Vår kundkrets är mångsidig: från stora företag till privata kunder. Högkvalitativa produkter, prissättning samt vår flexibilitet för att möta kundens behov är bara några av vår framgångs faktorer. Vi försäkrar den höga kvaliteten med kvalitetskontroll i två steg vid tillverkningsprocessen både i Europa och i Asien: av varje produktionsparti tar man storsäckar som testas av fabrikens eget laboratorium och också som regel av ett externt laboratorium såsom Labordata, som är ett tyskt välkänt och respekterat laboratorium i denna gren. Testet utförs enligt ISO 21898 standard. Detta betyder att varje storsäck, som vi skickar till våra kunder, har ett kapacitetscertifikat.

Vi har en bred erfarenhet att leverera storsäckar för förpackning/lagring/transportering av olika slags material. För det mesta är dessa storsäckar specialtillverkade enligt kundens krav. Att möta dessa krav kan betyda en innersäck eller laminering eller tjockare väv osv.

Våra lokaler ligger i Riihimäki, bara 70 km från Helsingfors.

Våra kunder: